3-6 ani


DE CE SĂ ALEGI YUPPY KOTI PENTRU COPILUL TĂU?

Why

 

Învățare personalizată pentru copilul tău

Fiecare om este un geniu. Însă dacă judecăm un pește după abilitatea sa de a cățăra în copac, el va trăi toată viața crezând că nu este deștept.” – Albert Einstein
Fiecare copil este unic și are nevoie de sprijin, încurajare și grijă în funcție de nevoile sale. Yuppy Koti este un loc în care fiecare copil se dezvoltă în ritmul propriu și învață fără presiunea unui curriculum standard menit să se potrivească tuturor.
„Dacă ei nu pot învăța după cum le predăm noi, poate ar trebui să predăm noi după cum învață ei.” – O. Ivar Lovaas
 
Raportul dintre numărul adulților și cel al copiilor este de 1 profesor la 8 copii (3-6 ani), ceea ce ne permite să folosim metode variate de predare care să stimuleze motivația intrinsecă, creativitatea și talentele tuturor copiilor. Dăruirea și entuziasmul nostru îi inspiră pe copii să trăiască o viață fericită și să-și descopere propria pasiune.
„Dacă părinții își doresc să facă un codou copiilor lor, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să-i învețe să iubească provocările, să fie intrigați de greșeli, să le placă efortul și să continue să învețe. În acest fel, copiii nu vor fi sclavii laudelor. ” – Carol Dweck
 
Un parteneriat părinți-profesori bazat pe încredere și consolidat de interviul de admitere, discuțiile zilnice din timpul sosirii/plecării, cât și planul individual de învățare, ne permite să evaluăm continuu procesul, mai degrabă decât copilul. Fiecare profesor cunoaște fiecare copil în parte, iar planul de învățare este produsul dialogului dintre toți profesorii și al colaborării pentru progres. Părinții participă în fixarea obiectivelor, ajutându-i pe profesori să conștientizeze cum răspunde copilul în context familial.

 

Săptămânal, preșcolarii se joacă și dobândesc noțiuni diferite care îi vor pregăti pentru școală și pentru viață. Fiecare copil este unic, așadar el învață și se dezvoltă în ritmul său propriu.

 

Ateliere de învățare

3-6 Ateliere

Program zilnic

8.00 – 8.45 AM Sosire / Mic dejun (de acasă) / Joc liber ales
9.00 – 9.30 AM Întâlnirea de dimineață
9.30 – 10.30 AM Atelier pentru preșcolari
10.30 – 11.00 AM Gustare de fructe
11.00 – 11.45 AM Joacă și jocuri în aer liber / explorarea naturii
11.45 – 12.00 PM Pregătire pentru plecare & La revedere

Admitere 

În fiecare an există un număr limitat de locuri disponibile. În acest fel ne asigurăm că oferim maximum de calitate. Recomandăm celor interesați să se informeze și să-și aloce timpul necesar luării unei decizii.

 

PAS 1: Programarea unei vizite la Yuppy Koti
PAS 2: Completarea fișei de înscriere și semnarea contractului de studii. Citirea regulementului intern. Completarea fisei de evaluare initiala a copilului.
PAS 3: Achitarea taxelor de studii
PAS 4: Pregătirea copilului pentru noul context educațional și pregătirea săculețului.
Părinții au un rol important în adaptarea la nou. O atitudine pozitivă vizavi de schimbare, entuzismul și încrederea părinților îl va ajuta pe copil să se simtă în siguranță și să fie încrezător în propriile forțe.

Moominmamma

Săculețul va cuprinde un kit de minimă necesitate:
  • Un schimb complet de haine curate și comode
  • Un recipient cu capac pentru apă
  • Pantofi comozi pentru interior / șosete anti-derapante
  • Cizme pentru ploaie
  • Salopetă și pelerină de ploaie
  • Încălțăminte, haine și accesorii adaptate anotimpului
  • Căciulă/șapcă/pălărie

 

Educația este o investiție, nu o cheltuială
Nu uita: „Investiția în cunoaștere are cea mai avantajoasă dobândă!” (Benjamin Franklin)

Taxa de înscriere – 450 RON
Taxa de studii program 8:00 – 12:00 – 1000 RON/lună. Sosirea copiilor este permisă până la ora 9.00.
Taxa de studii pe zi – 60 lei/zi. Au prioritate copiii care frecventează centrul cu regularitate.
Taxa de studii include: predare personalizată oferită de personal calificat și dedicat, programele educaționale desfășurate în limba engleză, materialele didactice.
Taxa de studii nu include: mesele, transportul (nu asigurăm acest serviciu), opționalele și materialele didactice aferente (ex. orele de pian).

 

Reduceri

5% la taxa de studii începând cu al doilea copil înscris. Se aplică și în cazul grupei de vârstă 7-12 ani, reducerea aplicându-se taxei având contravaloare mai mică.