Testimoniale


Mama lui Zoe (3 ani):

„Vă urez un început de an frumos, în care să vă continuați misiunea la același nivel extraordinar cu care ne-aţi obișnuit! Când am luat-o pe Z. am fost pur şi simplu copleşită de progresul ei de peste vară. Îmi zice că vrea să se ducă la „pre-school” cu Marina. Niciodată Z. nu a vorbit despre profesorii ei cum o face acum. Clar a fost foarte fericită cu voi şi îi lipsiți enorm! Merci pentru tot, Alex & co.! „

 

Tatăl lui Luca (4 ani):

„Am hotărât să alegem un loc în care să înveţe că toţi copiii au atât drepturi, cât şi obligaţii, să înveţe să împartă (atât material, cât şi emoţional), să-şi dezvolte şi să-şi descopere abilităţi, aptitudini, să-şi conştientizeze plusurile şi minusurile, să înţeleagă că oamenii se aseamănă, dar nu sunt la fel şi să descoperim că avem un grad de toleranţă.
Unii părinţi îşi doresc ca cei mici să înveţe să scrie, să citească, să cânte, să spună poezii. Noi ne-am dorit să găsim un loc în care aceste lucruri sunt subînţelese, iar accentul se pune pe dezvoltarea personală şi pe înţelegerea emoţiilor. De la început, de la primul contact cu Yuppy Koti, am văzut că există acel loc care se potriveşte aşteptărilor noastre. Lui L. îi place foarte mult!”

 

Tatăl lui Iris (3 ani) & Eduard (5 ani):

„We had the kids 5 and 3 here in 2016/17. They were coming from the Norwegian / IB system. Everything was better then expected! Is one place the kids surely miss about Romania… I highly recommend to anyone. Will be great to grow in a primary school also someday…
Thank you Iulia, Flori, Marina & Doamna Lucica !
Alexandra, keep up the good work!”

 

Tatăl lui Alex (3 ani):

„Gândire deschisă, orientată spre dezvoltarea aptitudinilor copilului în baza personalității proprii. O programă cu multe idei practice. Pe lângă acestea si instruirea aferentă (care se aplică nu doar pe hârtie să dea bine la public…) mai este echipa cu suflet mare în frunte cu directoarea centrului. Fiecare membru al echipei te face să te simți liniștit și copilul în siguranță. Aș menționa doar sistemul de învățământ cu grupe de maxim 8 copii de unde reiese clar o atenție mult mai mare fiecărui copil în parte, nu mai sunt alte sisteme la fel. Cu cât crește numărul de copii cu atât e mai greu de gestionat. În rest numai de bine! Invit pe oricine să facă măcar o vizită la acest centru de educație.”